Brněnská přehrada
Úvodní stránka

Brněnská přehrada a okolí
průvodce kouzelnými místy

Bystrcký kostel
Brněnská přehrada
ski,tur,cyklo
Autor:
Robert Vystrčil
Brno-Bystrc
info@prygl.net
Doporučuji:
Brněnský plenér - sochy na Brněnské přehradě
Ubytování v okolí Brněnské přehrady
reklama reklama

Koncert funky kapely Work, Shop and More

Pozor, jedná se událost, která již proběhla!

19. 2. 2012   Koncert funky kapely Work, Shop and More

neděle

Ve druhé polovině února 2012 se na koncertních podiích České republiky (Ostrava, Zlín, Brno, Turnov, Praha, Karlovy Vary, Plzeň a další) představí speciální hudební projekt: Many Faces Tour 2012 – Tribute to Hiram Bullock.

Kapela Work, Shop and More, složená z vynikajících českých muzikantů, si na své turné, podporující vydání jejich třetího studiového alba Many faces, pozvala jako hosty americkou černošskou zpěvačku Fredu Goodlett, dále držitelku Thálie Dashu, a DJs Ollgoy a Mersi. Hudební show dotvoří vizuální projekce. Kapela představí kromě staršího repertoáru hlavně skladby z aktuálního CD - Many Faces, kde spolupracovala se špičkovými světovými umělci - kytaristou Frankem Gambale, zpěvačkou Fredou A. Goodlett, ale hlavně s kamarádem, kytaristou nejvyšší světové úrovně - Hiramem Bullockem, jenž vedle svých vlastních projektů spolupracoval s pestrým výčtem muzikantů: od Milese Davise, přes Jamese Browna až po Stinga. Právě CD Many Faces je jeho posledním studiovým počinem. Celé turné je i proto památce Hirama Bullocka věnováno.

V Brně se tento jedinečný koncertní projekt představí ve Společenském centrum Bystrc, a to v neděli 19.2.2012 (začátek v 19.30 hod.)

Předprodej vstupenek od 6.2. v pokladně Společenského centra v Brně-Bystrci, Odbojářská 2, po-čt 15-18 hod. Dále v BKC, Běhounská 17, po-pá 10-18hod. a INDIES Poštovská 2.

Ukázky z alba, obsazení kapely, kontakt a další informace jsou na webových stránkách www.workshopandmore.cz.

Přehrada Brno
  O tomto webu Copyright © 2000-2024 Robert Vystrčil, fotograf